NYE PLANER FOR VASKEROMMET

Huset vi bor i erjo fra 1987 og det bærer sitt preg av det i enkelte rom,blandt annet vaskerommet. Vaskerommet er ganske funksjonelt og jeg liker lønsingene,men noen endringer blir det helt klart.
Planen vår var og ikke begynne på dette før kontoret og begge badene er ferdige,men i går kjedet jeg meg litt på kvelden og fant frem maleutstyr og maling.

Det første som fikk en makeover var de stygge furuhyllene hvor jeg oppbevarer vaskemidler osv.

Når jeg ser på veggene og gulvet må jeg nesten le.Det er greit at ting forandrer seg opp igjennom årene,me jeg greier ikke å se for meg at dette har vært et fint vaskerom en gang i tiden.
Nå blir det uansett endring på det,og veggene skal males mens gulvet etterhvert skal få fliser.

I tillegg så tenkte vi å ha et garderobeskap der hyllene står nå,om vi finner et som passer til de målene som er mellom benken på venstre side og utslagsvasken.
Det er allerede et garderobeskap der inne,men vi har behov for enda et,i tillegg til at det vil komme overskap over benken på venstre side.

Jeg gleder meg til å vise dere resten når vi har kommet skikkelig i gang!

HAR DU NOEN TIPS TIL FARGE VI KUNNE HATT PÅ VEGGEN?

2 kommentarer

Sofies Villa (Hanne-Sofie Egeland ).

18.okt.2011 kl.15:34

He, he.......jeg er så enig, så enig! Det er ufattelig å tenke på hvordan stilene forandrer seg opp gjennom tiden. Jeg er sikker på at de som valgte ut fargene på vaskerommet var strålende fornøyd da det var nytt. Det blir spennende å se hvordan rommet blir etter hvert. Elsker å følge med på slike forvandlinger....... : )

ewymarie

23.okt.2011 kl.13:26

Så spennende prosjekt. Gleder meg til å se sluttresultatet : )

Skriv en ny kommentar

hits