Bilder fra gangen,før vi fikk nytt gulv

Da ble det tid til et lite blogginnlegg fra sengekanten i dag. Jeg skulle egentlig lagt meg for lenge siden med tanke på jobb i morgen tidlig,men pyttsann. Sove kan jeg gjøre når jeg blir gammel:)

Jeg tenkte å vise dere noen bilder fra den innerste gangen vår,slik den så ut etter jeg hadde malt panelen men ventet på nytt gulv. Det tok oss faktisk halvannet år før vi la nytt gulv,men det kom på plass i sommer og jeg er storfornøyd.
Nå mangler det bare å bytte alle dørene og listene. Nye lamper er også på plass,men dere skal få se bilder av gangen slik den er nå,i morgen.
Syns det er gøy og vise dere forandringene vi klarer å gjøre for noen få tusenlapper.

Det er rart å tenke på at da jeg tok disse bildene var jeg storfornøyd.
Det hjalp veldig bare å få malt panelen som var så stygg og dominerende,men at jeg greide å leve med dette gulvet i 18 mnder etter malingen,det skjønner jeg ikke.

Som skrevet tidligere så kommer det flere bilder av gangen i morgen,etter jobb.
Nå er det natta her i Villa Kjernsmo.

God natt .

Én kommentar

lindevegen

21.sep.2011 kl.00:42

det er løye med det:P har selv sett gjennom bilder, der eg var så fornøyd og nå i ettertid tenker eg, ka i all verden tenkte eg med?:P hehe

blir spennende å se med nytt gulv:)

-klem silje-

Skriv en ny kommentar

Landlig Idyll -Katrine Isabell

Landlig Idyll -Katrine Isabell

23, Nes i Akershus

Velkommen til Landlig Idyll. Bloggen er en ren interiørblogg hvor jeg skriver om oppussing,diverse funn,skatter og interiør generelt. Legg meg gjerne til som venn eller følg bloggen via bloglovin:)

Kategorier

Arkiv

hits